20.09.2011.

Конференција о регионалној сарадњи у области прекршајног права

“Konferencija o regionalnoj saradnji u oblasti prekršajnog prava i sistema- razmena iskustava iz oblasti prekršajne prakse“. Udruzenje sudija prekršajnih sudova RS, u saradnji sa USAID, Institutom za održive zajednice (ISC) i Ambasadom Kraljevine Holandije, će 20. i 21. Septembra 2011. godine održati pomenutu konferenciju u Beogradu u Hotelu Queen’s Astoria Designe ****

Записник са регионалне конференције »

Organizacione informacije:

Gostima iz regiona je obezbedjen hotelski pansion počevši od 19.09. u 20h do 22.09. u 10h. Obezbedjen je avio (povratna avio karta), autobuski( povratna autobuska karta ) i sopstveni prevoz ( refundacija utrosenog goriva i putarina ). Simultani prevod ukoliko je potreban, materijali za konferenciju. Molimo Vas da potvrdu učešća i imena učesnika nam pošaljete do 26.08.2011 uz napomenu, da li je potreban simultani prevod, koji cete vid prevoza da koristite i ime i prezime osobe koja će u ime delegacije potpisati Inicijativu.
Potvrdu mozete poslati na e mail miranikolic@usudprek.org.rs . Za sve dodatne informacije vam stojimo na raspolaganju kako putem e mail/a tako i na sledećim brojevima telefona + 381 11 344 27 18 , mob +381 63 311 407.

Predsednik GO Udruženja Zoran Pašalić

Invitation for regional conference »

Poziv za regionalnu konferenciju »

Inicijativa »

Dnevni red »

Složeni radovi»
* Кључну реч за претрагу унесите ћирилицом

Пријатељи удружења